Chimney Rock Park - North Carolina

354.
Dette er vores sidste dag. Turen gik til Chimney Rock Park, som er mere end bare end sten. Det er et bjerg med muligheder, som der står i deres brochure for området. I 1902 tog familien Morse det første skridt til det, som parken er i dag. Et fantastisk naturområde for dyr og planter normalt ufremkommeligt, men p.g.a. mange trapper, stilladser, broer og elevatorer er det i dag muligt for os mennesker at færdes i området.
361. LILLIAN
359.  KAI
396
Også i dag kunne vores bus ikke køre helt op. Så vi måtte skifte til en mindre bil, som kørte os frem til en elevator. Hans valgte at gå op rundt og tog så elevatoren ned. Jeg valgte den modsatte rute, så vi tog mange forskellige billeder. Det var en fantastisk smuk tur med pragtfulde udsigter. Terrænet var ikke så vanskeligt som i går, men nogen steder var der meget smalt.
370
Så kørte vi igen ned til bussen, som kørte os til et sted, hvor vi skulle ud at sejle på en sø. Her så vi en masse store fine villaer, der hver havde en garage til 2 både. Ved denne sø så vi sydstaterne, når velstanden er størst. Vi har i store træk kun set et ret pænt land med næsten ingen tegn på fattigdom.

Det var en dejlig afslappende tur, og vi har været utrolig heldig med vejret. Sol hver dag. Regnen har ligget både øst og vest for os. I morgen har de lovet torden og regn, men da tager vi jo hjem.
401.
404.  DE RIGES LEG PÅ SØEN
403
Om aftenen spiste vi fælles på en restaurant, der hed Longhorn. Den var rigtig amerikansk og middagen bestod af spareribs og øl. Hans fik kartoffelmos til, så han synes det var den bedste middag, vi havde haft på hele turen.
407. SIDSTE AFTEN
TOP