På vej mod Atlanta - Hjem igen

j331. PÅ VEJ MOD ATLANTA
J329
Vi kørte fra North Carolina kl. 8 fredag morgen gennem South Carolina til Georgia. Vi ankommer til Atlanta kl. 12:30. Flyver mod Europa kl. 17:05 til Amsterdam - Derfra til Billund med ankomst kl. 10:15. I Billund tager vi afsked med hinanden. Janne og jeg kørte med Jette og Knud til Greve. Derfra kørte vi selv de sidste 70 km. mod nord til Frederiksværk. Vi er hjemme ca. kl. 15. lørdag eftermiddag. En rejse på brutto 31 timer.
J330
Der er rigtig mange, som jeg gerne vil rette en særlig tak til bl. a. Per D. fordi du var så venlig at tilse mig, da jeg havde svært ved at gå - til Kai fordi du oversatte for mig - til Bjarne fordi du kan næsten alle navnene på træerne - til Per B. fordi min hustru fik to M. grandiflorum - til Björn fordi du sendte os en CD med video og skøn musik - til Peter for alle dine små historier og vittigheder - til Finn fordi du tog dit uheld så fint - til Arvid fordi du arrangerede turen - til Knud fordi du er min ven, og kan så mange plantenavne - Og til jer hustruer vil jeg sige tak, fordi I alle talte pænt til jeres mænd. Det var bare så hyggeligt.

Jeg har sagt tak til min hustru Janne, fordi hun skrev dagbog, hvorfra jeg har hentet størsteparten af teksten til denne hjemmeside.

Jeg håber, at vi vil mødes i fremtiden. Hvis I kommer i nærheden af Frederiksværk, så skal I vide, at vores hus og have altid er åben. I behøver ikke at ringe først, kun hvis I vil smage en af Jannes nybagte kager.
TOP