Joe Coleman og Steve Yeatts's haver

I dag skal vi besøge 2 nye haver. Den ene skulle efter sigende have trillium til salg. Det bliver spændende.

104. GRETHE OG PER
89. KNUD OG JETTE
Klokken halv ti kom vi til den første have - Joe Coleman's, som desværre ikke var hjemme. Det var en kæmpe have, der lå lige ned til Yellow River. Desværre var store dele meget tørstende, og det kunne ses. Mange døde rhodoer eller halvdøde. Men der var også fine ting i skovbunden, orkideer, trillium og mere.
En pudsig ting var, at der i deres hall/stue stod 2 pyntede juletræer!


Efter godt 2 timer kørte vi videre til næste have - men først frokost, som vi fik på en KFC restaurant. KFC betyder Kentucki fryed chicken. Det viste jeg ikke.
Frokost for 2 - 11$ = 60 kr. inkl. Cola eller Fanta a libitum.
J107
j110

 

Steve Yeatts:
Vores chauffør havde svært ved at finde Steve's have, den lå i Athens. Her var der ikke så mange rhodoer. Steve sagde, at det var for varmt. Det gik bedre med azaleaer. Han havde mange trilliums, men desværre ingen til salg. Det var en stor skuffelse for alle. Til gengæld fik vi nogle rigtige gode råd om, hvordan man stikker azaleaer.
106.  STEVE YAETTS'S EGENDOM

Inger, Bjarne og Steve Yeatts
j115.  Inger, Bjarne og Steve
109
Jeg vil til foråret 2008 prøve at stikke azaleaer efter Steves metode
j111. STEVE's  NAVNESKILT
110
Så var det hjemover ca. 2 timers kørsel, og jeg har aldrig set så meget trafik. Heldigvis var køen væk fra Atlanta, så det gik fint for os.

I bussen aftalte vi at bestille mad udefra, og spise fælles ved poolen. Så der blev købt vin og øl. Det var rigtig hyggeligt. Sad sammen med Inger og Bjarne. Alle er nogle rigtige søde mennesker.

Finn Harboe flyver nu hjem. Der kommer en læge fra Danmark, der skal ledsage ham - fin service.
88. FRUESKO
j121. VI VENTER PÅ MADEN - KL. ER 19:45
TOP