Afslutning 2015

Eclecticturnering - Holdspilsturnering - Slagspil

Link:  PRÆMIEUDDELING  -  RESULTATLISTE  -  DE GRÅ MORGENMÆND

Niels Ove varmer op
Onsdag den 9. september kl. 7:30 var vi 11, som deltog i det afgørende slagspil, som var sidste match til vores klubmesterskab.
Efter golfrunden var vi 12 til en hyggelig frokost hos Niels Fodgaard, som bor i Arresøparken, tæt ved vores skønne golfbane.
.
Ib, Torben og Ole varmer også op
 Inden start på dagens turnering fik vi Jackie vores greenkeeper til at tage dette billede. Der eksisterer 3 andre fællesfoto, som er på vores forside fra 2001, 2008 og 2013.
Fra venstre bagerst: Ib Rathsach - Claus Ellehammer - Torben Sylvest Jensen - Niels Ove Andersen
Fra venstre forrest: Henning Bjerregård - Leif Balle-Svendsen - Niels Fodgaard - Søren Prinzler - Ole Barney Jensen - Allan Meilstrup - Hans Blomhøj - Carl Henrik Brammer
På grund af morgensolen er billedet blevet noget overbelyst, selv efter en gang billedbehandling er der desværre stadig et par hvide pletter
Billeder fra dagens slagspil  -  Klik på et billedet og se dem i stort format
Niels F, Ib og Henning på 18. fairway Torben og Søren på 17. green Leif på 18. tee sted Allan på 18. fairway
Klik for at se billederne i stort format
17. green 18. green. Claus, Niels Ove, Allan og Leif Game over
Fra venstre: Carl Henrik - Henning - Leif - Claus og forrest Søren
Efter en hård dag på banen slapper vi af på terrassen med en kop øl. Vi er meget sultne. Klokken er halv to, og vi venter kun på Niels Ove. Han var på cykel og havde lige været hjemme for at skifte skjorte.

Niels Jørgen havde dækket et meget fint frokostbord med service i Blå Blomst og mange servietter. Niels J. bød velkommen og gav os en lille briefing angående husets regler.

Inden vi satte os, bad Allan om et minuts stilhed, så vi kunne lade tankerne gå til vores gode golfkammerat Gert Nyholm, som døde i juli.

Frokosten bestod af tre slags sild med tilbehør, derefter smørrebrød fra Vinderød Skov. Vi sluttede med flere slags ost, kage og kaffe. Under frokosten blev der sunget tre sange alle skrevet af Niels Jørgen. Henning havde taget sin guitar med, mange tak for det.

Efter præmieuddelingen satte vi os igen ud på terrassen. Vi nød den gode varme efterårssol, og klokken blev næsten syv, før vi sagde tak til Niels Jørgen for godt værtsskab.
Henning Bjerregård En stor tak til Arne - Asserbo Golf Club for den smukke præmie til dette års klubmester i  De Grå Morgenmænd. Niels Jørgen Fodgaard
Præmieuddeling
Niels Ove Andersen
Vinder af eclecticturneringen
Leif Balle-Svendsen
Vinder af dagens slagspil
Claus Ellehammer
Vinder af holdspil turneringen
Claus Ellehammer
Vinder af klubmester 2015
Alle hans præmier

TOP            Klik på linket øverst på siden hvis du vil se alle resultaterne.