Julefrokost 2012

ONSDAG DEN 28. NOVEMBER

Retur til Morgenmæmdene

hb
Henning mærker sin blod
En mørk kold onsdag morgen kl. 8:45 bliver der lagt 10 bolde i Hennings kasket. Vi spiller som sædvanligt 18 huller til vintergreen. Vejret var overskyet og næsten helt uden vind.
tsj
og Torben trækker den første trebold.
Vi takker Claus, fordi han inviterede os ind i Lene og hans private hjem. Et dejligt hus med en smuk have og Melby Mølle som nærmeste nabo. Claus er uddannet kok. Det fornemmede man også på den frokost, han havde lavet til os. Menuen bestod af mange slags sild med diverse tilbehør, varme fiskefileter, varmrøget laks, flæskesteg, seks slags ost med grønt og frugt, til sidst kaffe med en drømmekage fra Brovst. Desuden var der snaps, øl og vand efter behov.
Vi var 10 Morgenmænd, som spillede golf denne onsdag morgen. Ib vandt samlet med 35 point, Leif vandt for-ni med 15 og Henning bag-ni med 19 point. Til frokosten var vi 14, kun en var fraværende. Under frokosten talte vi om vores vinterturnering "Isbjørnen". Den vil ikke blive videreført i sin nuværende form, måske finder vi på noget andet. Spil i bunker om vinteren blev diskuteret livligt. Resultatet har jeg lagt på Morgenmændenes forside under NYHEDER samt MATCHPLAN OG REGLER.

Her til morgen første søndag i advent, hvor jeg sidder og fabrikerer denne lille webside, har jeg en rigtig smuk udsigt over golfbanen. Der er i løbet af natten faldet 10 cm sne, smukt er det. Det betyder måske desværre, at vi først ses igen engang i det nye år. Derfor vil jeg benytte lejligheden til at ønske jer alle en god jul og et godt nytår.

agcGod Jul
og
godt nytår


Klik her og hør
Morgenmændene synge