Julefrokost 2015

ONSDAG DEN 9. December

Allan, Ole og Leif ser efter Sørens bold
En dejlig lun decembermorgen kl. 8:30 lagde vi 7 bolde i min kasket. Vi spillede som sædvanlig 18 huller til vintergreen. Efter en time fik vi solen at se, og der var næsten ingen vind.
Søren Prinzler

Den første skål

En stor tak til Anne Lise og Ib for en super opvartning
.
Vi takker Ib, fordi han inviterede os ind i Anne Lise og hans private hjem. Et dejlig hus i Liseleje med en stor gammel Pinus sylvéstris ssp. scótica, eller som Ib kalder den Scots pine. Det var Ibs far, som plantede den for rigtig mange år siden.

Menuen bestod af mange slags sild blandt andet saltstegte sild med diverse tilbehør, kogte ål, sylte med rødbeder, flæskesteg med sprød svær og rødkål, mange slags ost og til sidst kaffe med æblekage. Desuden var der snaps, øl, vin og vand efter behov.
Tekst på billedet:
Jeg synes ikke det er morsomt
Allan Meilstrup og Niels Fodgaard
  Allan synger eller hvad?
Torben Sylvest Synger

Tak til Niels for sangene
Tak til Niels Ove for æblekagen
Tak til Leif for de saltstegte sild
Tak til Allan for ålene
og tak til alle dem jeg har glemt at takke.
Skotsk skovfyr
Vi var 6 Grå Morgenmænd samt vores ofte deltagende gæst Henrik fra Hillerød.
Hvem der vandt dagens match, er jeg ikke helt sikker på, men jeg tror, at det var vores gæst fra Hillerød. Deltagerne i frokosten ses på billedet til højre. Fra venstre er det Ole, Søren, Carl Henrik, Allan, Torben og Ib for bordenden. I højre side sidder Anne Lise, Leif, Niels, Niels Ove og fotografen Hans.

Dette års frokost blev nok en af de længste i De Grås tid ca. 5 timer. Der blev sunget og talt om mange ting. To forslag til det kommende kanelmøde blev drøftet. Nedsættelse af kontingentet til 300 og en ny turneringsform.


God Jul
og
godt nytår