De Grå Morgenmænd

i Tyrkiet marts 2003

Retur til: DE GRÅ MORGENMÆND


Golfrejse til Tyrkiet / Flemming Thomsen:

 Et lille sluttet selskab af medlemmer fra De Grå Morgenmænd afgik søndag den 9. marts kl. 22:15 med ONUR AIR til Antalya i Tyrkiet for at hellige sig golfspillets glæder i en uges tid. Rejsen, købt hos Tyrkiet Eksperten formedes 5800 kr. pr. næse, omfattende ophold og halvpension På Tat Beach Hotel og 5 x greenfee på Tat Beach Golf Resort.

Bent ved hul 19 Tat Beach Hotel ligger et par kilometer fra den lille by Belek der igen ligger en ca. halv times bus kørsel fra lufthavnen. Hotellet er klassificeret som 5 stjernet og ligger med direkte adgang til middelhavet. Foruden omtalte havbad var der en stor udendørs pool med bar, samt en indendørs ditto med tilhørende fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad og do massage. Endvidere en netomkranset driving range og en noget mangelfuld indspilsbane/green direkte ved hotellet.

Golfbanen ligger ca. 1 km fra hotellet. Hele dagen cirkulerer en 12 personers gratis bus mellem hotel og golfbane så transporten er ikke noget problem. Banen er beliggende mellem havet og en mellemstor flod der udmunder der og har 27 huller. Der er således tre banekombinationer. Grundet krigstruslen i Irak var der ikke så mange gæster som normalt. Dette medførte at vi fik etableret et godt samarbejde med de tre startere således at vi spillede 36 huller hver dag. De tre banekombinationer havde en længde fra godt 6000 meter til 6300 meter. Dette kunne da også ses på scoren. Det bedste resultat blev 31 stablefort points, men lå typisk på mellem 18 – 26 points. Især hul 19 – 27 var svær med tværgående kanaler der lå i andenslagets landingsområde.

Banen havde foruden et udmærket træningsanlæg et formidabelt klubhus der virker luksuriøst set efter vore egne forhold.
Flemming Stal, Bendt, Poul, Keld og Preben. Flemming Stald
Vi: Poul B, Kjeld C, Bent R, Flemming S, Preben K og Flemming T havde en rigtig god ugen med dejlig solskin og perfekte baner. Handel i Belek by, svømning/badning, og en lille øl i baren blev der dog også tid til selv om spillet fyldte dagen ret godt. 
Flemming T.

TOP