De Grå Morgenmænd  i Tyrkiet marts 2004

Retur til: DE GRÅ MORGENMÆND

en tidlig morgen

En tidlig mandag morgen ankom vi til Tat Beach Golf Hotel i Belek området er ca. 45 km fra Antalya. Efter kun 2-3 timers søvn stod vi op og kørte de knap 2 km ud til en smuk 27 hullers golfbane ved navn Tat Golf Belek. Her spillede vi vores første 18 huller. Det blev til yderligere 6 x 18 huller og 3 x 9 huller inden ugen var omme.
I år var vi kun 4 mand af sted til Tyrkiet og det var Bent, Flemming T, Allan og Hans B.

Der blev trænet flittigt hver morgen især putting og indspil. På billedet til venstre er det Allan, Bent og Flemming, som er i gang med at træne indspil.

Der blev ikke scoret mange point den første dag, alle var trætte efter en lang flyvetur hele natten, men tirsdag morgen var vi friske igen og det blev til 27 huller både tirsdag og onsdag.

morgen træning
Tat Hotel, facade mod vandet

Tat Hotel er et rigtigt kønt hotel og meget luksuøst, det har 5 stjerner. Hver aften var vi i sauna, derefter en tur i det kolde bassin og så ud i svømmehallen. Massage kunne vi også få til vores ømme benmuskler.

Torsdag var vi om eftermiddagen en tur til Belek ca. 5 km fra Tat Hotel. Der blev købt tyrkisk konjak til lidt under 100 kr. pr 3/4 liter.

Belek centrum
en meget smuk bane

Udsigt fra indspils- greenen

Guld og glimmer

Tat Hotel indvendig

Golfvenner fra Asserbo

Vi mødte Birgit, Preben og Benny fra Asserbo Golf Club

Sidste drive for Allan

Allan driver ud for sidste gang

Alt i alt en anstrengende men dejlig tur, som absolut kan anbefales til alle,
som ønsker at få rørt benmusklerne. Jeg håber at vi bliver flere til næste år.

TOP