PAVILLON - LOUISA

Retur

Opstilling 21. marts til 3. april 2005
Fredag den 11. marts modtog vi vores pavillon. Det havde været snevejr hele dagen. Vognmanden som kom fra Fyn, var blevet forsinket pga. vejret. Han skulle først til Lolland derefter Birkerød og til sidst til os her i Frederiksværk, så først kl. 21 blev pavillonen læsset af i vores indkørsel.

På grund af den megen frost i jorden, blev jeg først færdig med fundamentet den 20. marts. Fundamentet bestod af 8 stk. 100 x 100 lærkestolper, som blev gravet 80 cm ned i jorden, derpå blev lagt en ramme også af lærk på 50 x 100.

 

KLIK PÅ ET BILLEDE FOR AT SE DET I STORT FORMAT  
Mandag den 21. marts begyndte vi at opstille pavillonen. Knasterne fik knastlak efterhånden, som arbejdet skred frem. Tirsdag eftermiddag. Onsdag: Nu er messingkuglen på og taget er færdigt.
Fotograferet fra havens højeste punkt Fotograferet fra havens laveste punkt
Torsdag den 31. marts var den malet både udvendig og indvendig, Det var et stort arbejde, men også et dejligt afstressende arbejde. Pavillonen blev behandlet med knastlak på alle knaster, derefter 2 x Jotun Visir som grundbeskyttelse. Udvendig fik den 2 x Demi Dekk mørk antik grå og indvendig 2 x sølvgrå. Dør, vinduer og loft blev malet helt hvide. Fredag: Vi begynder på gulvet. Det er lagt på regler 45 x 95 mm, imellem dem er 50 mm Rockwool terrænbatts. Lørdag: Til gulvbelægning blev der brugt 32 x 125 mm terrassebrædder i lærk, som til sidst fik en oliebehandling. 
Der var nogle ekstra brædder med leveringen, så jeg lavede en hylde hele vejen rundt.
Vi har en dejlig udsigt mod øst, prøv at klikke på billedet.
Søndagen gik med at indrette, det var sjovt. Bagsiden vender mod nord.  Mandag den 3. april er pavillonen helt færdig.

Råd gives, skriv til mig på hans@blomhoej.dk 

Top 

Tak til Pavillon Danmark for gode råd og en fin vejledning.

www.pavillondanmark.dk