Retur

1. OMELET:                       

2 personer. Tilberedningstid 15 min.

Ingredienser:

  • 4-6 æg
  • 1-2 tsk olivenolie
  • salt og peber

Fyld:

  • kødrester
  • eller pålægsrester
  • eller krydret grønsager m.m.
  • feta

Tilbehør:

  • rugbrød
  • pynt (salat, tomat, agurk eller purløg)
Ometet
 
  1. Æggene skåles, derefter slås de ud i en skål og piskes godt sammen med lidt salt og peber.
  2. Tallerknerne varmes på kogepladerne nr. 1-2.
  3. Kom ½-1 tsk olie på en pande og fordel det godt.
  4. Det halve af æggemassen kommes på panden, omeletten bages næsten færdig.
  5. Fyldet kommes på og omeletten foldes på midten, bages endnu ca. ½ min.
  6. Læg omeletten op på den varme talerken og gentag processen med den næste omelet.
  7. Omeletterne pyntes og de er klar til servering.
Retur til: Opskrifter

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |