Retur

2. CHILI CON CARNE:

4 personer. Tilberedningstid 1 time

Ingredienser:

  • ½ kg magert hakket oksekød
  • 1 stort løg eller 2 små
  • 2 spsk olie
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 dåse bønner
  • 1 tsk oregano
  • ½ tsk spidskommen
  • 2 laurbærblade
  • 2 tsk chilipulver eller 2 tsk harissa eller 10 små hele chili.
  • 1 tsk. salt

Tilbehør: 3 dl. løse ris

CHILI CON CARNE
 
  1. Pil løget og hak det groft, varm olien i gryden og svits løget.
  2. Kom kødet i og svits det med.  (svits = korttids stegning)
  3. Kom tomater, bønner og krydderierne i, læg låg på og lad det snurre (små- koge) i ½ time.
  4. Kom ½ liter vand og 3 dl ris i en gryde, bring det i kog mens der røres et par gange
  5. Koges ved svag varme under låg i ca. 12 min.
  6. Gryden tages af og risene står yderlige 13 min.

Retten er velegnet til opvarmning.

Retur til: Opskrifter       

TOP       Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |