Retur

22. KALKUNGRYDE

4 personer. Tilberedningstid 1time og 10 min.

  • 300 g hvidkål
  • 200 g gulerødder
  • 400 g porrer
  • 200 g persillerod eller selleri
  • 10 kartofler ca. 600 g
  • 500 g kalkun kød
  • 1 spsk oliven olie
  • 1 terning hønsebouillon + 3 dl vand
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
Kalkungryde
 
  1. Gør grønsagerne i stand, hvidkålen snittets groft, porrerne, gulerødderne og kartoflerne skæres i skiver, persilleroden (selleri) skæres i terninger.
  2. Skær kødet i strimler.
  3. Kom olien i en stor gryde og svits til det er hvidt. Tag det op af gryden.
  4. Kom alle grønsagerne i gryden og svits dem i 5-10 min., rør ofte i gryden.
  5. Kom en hønsebouillon terning i 3 dl kogende vand, tilsæt sojasaucen og hæl det hele på grønsagerne, tilsæt salt og peber.
  6. Det skal småkoge under låg 10-15 min. Rør rundt i det et par gange. Maden er færdig når kartoflerne er møre.
Retur til: Opskrifter 

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |