Retur

23. PASTAGRATIN MED TUN: 

4 personer. Tilberedningstid 45 + 25 min i ovnen

  • 250 g pastaskruer
  • 1 tsk salt
  • 250 g champignoner
  • 250 g porrer eller bladselleri
  • 1-2 spsk oliven olie
  • 3 dl letmælk + 1½ dl vand
  • 3 tsk Knor Provencale krydderi eller kryddeurtemix
  • 2 spsk Maizena eller mel
  • 1-2 ds tun i vand (ca. 150-300 g)
  • 100 g reven mager ost
Pastagratin med tun
 
  1. Tænd for ovnen og stil den på 200 grader.
  2. Kog pastaen i ca. 8-10 min. med 1 tsk salt. Hæld vandet fra når den er kogt.
  3. Porrerne og champignonerne renses, de skæres i tynde skiver og svitses på en pande i olien.
  4. Kom vand, mælk og Provencale krydderi i en gryde, bring det i kog mens du rører.
  5. Lav en jævning med Maizena/mel i en melryster, kom den langsomt i sovsen mens denne koger svagt, stop når du har en tyk jævn sovs, lad den koge endnu 1 minut mens du rører i den.
  6. Læg pastaen i et ildfast fad, derefter grønsagerne, tun, sovs og til sidst drysses osten oven på.
  7. Fadet stilles midt i ovnen i ca. 20-25 min.

Retur til :  Opskrifter 

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |