Retur

25. KARTOFFELMOS MED SELLERI

4 personer. Tilberedningstid 40 min. Tilbehør.

Ingredienser:

  • 1 kg kartofler
  • 300 g selleri
  • 1 tsk. muskat
  • 1 tsk. salt
  • purløg
Kartoffelmos med selleri
 
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern ca. 2 x 2 cm.
  2. Skær skiver af sellerien til der er ca. 300 g. skær dem i meget små stykker ca. ½ x ½ cm.
  3. Kom kartoflerne og sellerien i en gryde, dæk med vand og kog det i 20 minutter eller til de er møre.
  4. Vandet hældel af i en skål og salt og muskat tilsættes, du kan mose i selve gryden med en kartoffelmos- stamper eller sæt et par dejkroge på en håndmikser.
  5. Fortynd med kartoffelvand så mosen får en passende konsistens.
  6. Kom det i en serveringsskål og drys purløg over.
Retur til: Opskrifter 

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |