Retur

26. FISK I FAD: 

4 personer. Tilberedningstid 50 min.

Ingredienser:

  • 600 g sejfilet
  • 1 løg ca. 100 g
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 200 g frossen hel spinat
  • 200 g frossen rosenkål
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chili eller cayennepeber
  • 1 tsk tøret estragon
  • salt

Tilbehør: Kartofler eller ris.

Fisk i fad
Rosenkål og spinat tøs op ca. 2 timer før brug, 6 timer i køleskab.
  1. Hak løget og kom det i gryden sammen med tomaterne og krydderierne, husk salt.
  2. Lad det små- koge i ca. 10 min.
  3. Tænd for ovnen på 200 grader.
  4. Fordel spinaten i et ovnfast fad og læg rosenkålene langs siden.
  5. Del sejfileterne i passende stykker og læg dem oven på.
  6. Hæld tomatblandingen ud over fisken og bag den i ovnen på 200 grader i ca. 35 min.

NB: Det tager ca. 12 min. at koge 5 store kartofler i mikroovnen ved 800 watt.

Retur til: Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |