Retur

27. KALKUNFRIKADELLER: 

4 personer. Tilberedningstid 45 min

Ingredienser:

  • 500 g hakket kalkunkød
  • 1 løg ca. 70 g
  • 3 dl havregryn
  • ca. 1 dl mælk/vand
  • 1 æg
  • 2 tsk. salt
  • 3 tsk. chili eller cayennepeber

Tilbehør: Kartoffel- grønsagsmos. (Ret nr. 28)

Kalkunfrikadeller
 
  1. Tilbehør nr. 28: Forbered grønsagerne.
  2. Ovnen tændes og stilles på 200 grader.
  3. Løget pilles og hakkes fint og blandes godt ind i kødet. De øvrige ingredienser blandes i farsen og røres godt.
  4. Sæt det ind i køleskabet til ovnen er varm.
  5. Tilbehør nr. 28: Tænd for grønsagerne.
  6. Kalkunfarsen formes med en spiseske og lægges på en plade med bagepapir. Der bliver ca. 12 stk. Bag dem i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader.
Retur til: Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |