Retur

28. KARTOFFEL- GRØNSAGSMOS:
Tilbehør. 

4 personer. Tilberedningstid 40 min.

Ingredienser:

  • 800 g kartofler
  • 200 g gulerødder
  • 100 g porrer eller fennikel
  • kartoffelvand eller mælk
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
Kartofel/grønsagsmos
 
  1. Grønsagerne rengøres, kartoflerne snittes i grove tern, gulerødderne i fine tern og porrerne hakkes fint.
  2. Kom det hele i en gryde og kog det, til det er gennemkogt, ca. 20 min.
  3. Vandet hæles fra i en skål og grønsagerne mosses med en kartoffelstamper eller et par dejkroge på en håndmikser. Fortynd med kartoffelvand eller mælk og smag grønsagsmosen til med salt.
Retur til: Opskrifter 

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |