Retur

33. GULERODSSUPPE, Forret 

4 personer. 8 portioner.
Tilberedningstid 45 min.

Ingredienser:

  • 400 g gulerødder
  • 1 løg ca. 150 g
  • 2 spsk oliven olie
  • 1 grønsagsbouillon + 1,2 liter vand
  • 200 g 13% Cheasy friskost
    gerne med krydderurter
  • 1 tsk salt
  • peber

Pynt: Friskhakket persille

Tilbehør: Groft brød

Gulerodssuppe
  1. Rens grønsagerne, hak løget fint og riv gulerødderne fint, blend begge dele så det bliver rigtigt findelt.
  2. Bring 1 liter vand i kog og tilsæt 1 grønsagsbouillonterning.
  3. Kom olien i en gryde og svits grønsagerne heri.
  4. Kom osten i gryden og rør godt rundt, tilsæt dernæst grønsagsbouillonen.
  5. Lad suppen koge svagt i ca. 10 min. rør af og til.
  6. Smag til med salt og peber

NB: Suppen kan med fordel laves dagen før, da den er velegnet til opvarmning.

Retur til:  Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |