Retur

35. FISKEGRYDE: 

2 personer. Tilberedningstid 40 min.

Ingredienser:

  • 400 g sejfilet
  • salt
  • 4 tomater
  • 1 lille citron
  • 2 store bagekartofler
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • lidt groftkværnet peber
  • Pynt
  • persille
Fiskegryde
 
  1. Fisken skylles, tørres, drysses med salt og skæres i små stykker.
  2. Skær tomaterne i både.
  3. Skræl det gule af citronen med en kartoffelskræller (kun det gule) og skær den i ringe.
  4. Hak løget groft.
  5. Kom bagekartoflerne i mikrobølgeovnen, de skal have ca. 10 min. ved 800 watt. De fleste mikrobølgeovne har et program for grønsager, brug dette men giv kartoflerne 1-2 minutter ekstra, ellers kan de nemt være hårde i midten.
  6. Kom olien i en gryde og svits løget her i, til det er mørt.
  7. Kom tomater, citron og fisken op i gryden, tilsæt peber. Det skal småkoge 8-10 minutter under låg.
Retur til: Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |