Retur

37. FISK- STEGT SEJFILET: 

2-3 personer. Tilberedningstid 45 min.

  • 400 g sejfilet eller torskfilet
  • 1-2 tsk. salt
  • 500 g kartofler + salt
  • 2 små porrer
  • 1 pastinak ca. 100 g
  • 2 madæbler
  • 100 g hvidkål
  • 1-2 spsk oliven olie
  • 1 tsk karry
  • 2 dl rasp + 1 dl mel
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk oliven olie
Stegt sejfilet
 
  1. Sejfileterne drysses med salt
  2. Skræl kartoflerne, kom dem i en lille gryde og kog dem under låg i ca. 20 min.
  3. Porrerne skæres i skiver, pastinaken og æblerne skæres i terninger, hvidkålen skæres i strimler.
  4. Brug en sauterpande (pande med høj kant), svits grønsagerne i olien, husk at tilsætte 1 tsk. karry. Steg dem til de er næsten helt møre.
  5. Fisken vendes i rasp og mel, drys med karry, kom olie på en pande og steg feleterne 3-5 min. på hver side.
  6. Anret fisk og grønsagerne på et stort fad, kartoflerne serveres i en lille skål.
Retur til:  Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |