Retur

39 KOTELETTER MED PAPRIKA

3-4 personer. Tilberedningstid 30 min.

  • 2-3 løg
  • 4-5 svine eller okse koteletter
  • 2-3 tsk paprika
  • 2 spsk mel
  • 1-2 spsk oliven olie
  • salt og peber
  • 1 ds tomater + 2 dl vand
  • 1 tsk oregano
  • 1-2 spsk mel
Kotteletter med pabrika
 
  1. Forbered tilbehør, brug evt. ret nr. 28 Kartoffel- grønsagsmos. Ris, bulgur, kartofler eller flute kan også bruges.
  2. Pil løgene og skær dem i både.
  3. Bank koteletterne flade og skær det overflødige fedt fra, drys med paprika på begge sider og vend dem i mel.
  4. Steg koteletterne i olien ca. 5 min. på hver side, drys med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad, som holdes varmt på en kogeplade sat på svag varme (2-3).
  5. Steg løgene på panden til de er gyldne, lad dem blive på panden.
  6. Kom tomater, vand og oregano på panden, lad det simre i 5 min. Jævn sovsen med mel, (1 spsk mel + 1 dl vand i en melryster) kom jævningen langsomt i sovsen medens den koger svagt, stop når den har en passende konsistens.
  7. Hæld sovsen med løg over koteletterne.
Retur til:  Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |