Retur

4. BLODPØLSE MED ÆBLER OG KÅLSALAT

2 personer. Tilberedningstid 40 minutter

Ingredienser:

  • 3 til 4 æbler,
    gerne madæbler, Belle de Boskop o.l.
  • 1 spsk. sukker
  • 300 g blodpølse

Tilbehør:

  • 200 g hvidkål
  • 2 spsk. rosiner
  • 2 spsk. solsikkekærner
  • brun farin og/eller sirup
  • 2 skiver ristet rugbrød
Blodpølse med æbler og kålsalat
 
  1. Snit hvidkålen fint, bland rosiner og solsikkekærner i.
  2. Rens æblerne og skær dem i både. Det er ikke nødvendig at skrælle æblerne.
  3. Skær blodpølsen i skiver.
  4. Steg pølseskiverne på en pande læg dem på et lunt fad, fadet kan eventuelt stilles på kogepladen tændt på nr. 1
  5. Ca. halvdelen af pølsefedtet hældes fra, læg æblerne på panden og drys med sukker, steg dem til de er gyldenbrune. De lægges op på fadet ved siden af de stegte blodpølseskiver.

Brun farin (puddersukker) og/eller sirup, drysses eller hældes oven på blodpølsen efter behag.

Retur til: Opskrifter 

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |