Retur

41 PÆREVÆLLING 

2 personer. Tilberedningstid 35 min.

  • 1 dåse henkogte pærer ca. 400 g netto.
  • ½ liter letmælk
  • 60 g knækkede mellemfine byggryn

    Tilbehør
  • Kanel eller kanelsukker
Pærevælling
 
  1. Kom 3 dl pæresaft og 5 dl letmælk i en tykbundet gryde. Varm det langsomt op til kogepunktet.
  2. Drys grynene i under omrøring. Læg låg på, når det atter koger og lad vællingen koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Rør af og til så den ikke brænder på.
  3. Del pærerne i kvarte stykker og lad dem koge med de sidste 5 minutter.
  4. Nu er vællingen klar til servering, drys evt. med kanel eller kanelsukker.
Retur til:  Opskrifter  

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |