Retur

8. RISENGRØD. Tilbehør:

2-3 personer. Tilberedningstid 1 time

Ingredienser:

  • 1/4 liter vand
  • 170 g grødris
  • 3/4 liter mælk
  • ½ tsk salt
  • 2 spsk kanel
  • 10 spsk sukker
Risengrød
 
  1. Bring vand og ris i kog i en tykbundet gryde.
  2. Tilsæt mælken langsomt under omrøring og skru lidt ned for varmen.
  3. Bring gryden i kog, skru helt ned for varmen (2), læg låg på og lad den koge færdig i ca. 45 min., rør af og til i grøden, men rør ikke helt ned til bunden.
  4. Tilsæt salt når grøden er gået af kog.
  5. Kanel og sukker blandes i en lille skål, det drysses over grøden ved servering.
Retur til: Opskrifter 

TOP     Dato for brug af opskriften: | __________ | __________ | __________ | __________ |