Werner Blomhøj

1925

Søn  af Søren Blomhøj 1891-1960 og Helene Marie Blomhøj født Sørensen 1902-1978

.
  • Født i Høng den 26. oktober 1925
  • Døbt i Finderup kirke den 29. november 1929
  • Søskende: Arvid 1921, Folke 1923 og Palle i 1927
  • Erhverv og uddannelse: Volontør Kbh. og student
  • Ugift  
  • Adr. Mullerup Strand
  • Profilbilledet er fra år 2000
Werner har studentereksamen fra Høng Studenterkursus. Har senere læst medicin i nogle år. Han har arbejdet i adskillige år med at passe syge på hospitalerne, hvor han var meget værdsat - især når det gjaldt om at passe syge børn. Werner var god til at fortælle spændende historier. I mange år havde han også job i tipstjenesten. Werner er den tænksomme, stille personlighed. Hans længsel efter” at være et andet sted end jeg er nu”, stammer måske fra hans morbror Richard (Helenes bror) der rejste til British Colombia og levede som skovhugger. En  ven af familien opsøgte ham engang og fandt en stærkt forarmet mand, som boede hos en svensk familie. Det var et hårdt liv i Canada dengang.

Jeg husker først og fremmest Werner fra mine år som gæst i Bræddehytten og Sommerbo på Dalby Strand 1947-56. Werner boede dengang hos sin familie i et sommerhus tæt ved Mullerup Havn. Han kom ofte på besøg i de to sommerhuse, som lå lige over for hinanden. Mine fætre, kusiner og jeg var rigtig glad for Werner. Han lærte flere af os at svømme, dykke langt under vandet m.m.
 Det hændte, at han kom i sin kajak, og så fik vi ofte en tur i den. Vi havde også en lille robåd. Det var fra den Werner lærte os at blive fortrolig med vandet.
Werner har i mange år opholdt sig i det sommerhus/hytte, som Anne Hansen Werners faster boede i på Mullerup Strand fra ca. 1940 og frem til 1960.

Werner går i vandet hver dag hele året.
Han er 87 år på billedet til højre.
Fladprammen ved Bræddehytten Werner 29. september 2012