3.8 Jens Blomhøj

Mette og Niels Peder Hansens 22. oldebarn.

Født: 1950 i Høng

Søn af: Fabrikant Ernst Bjarne Blomhøj og Sygeplejerske Inger Christensen født 31. nov. 1914 på Bispebjerg Kbh.

Adr: Slagelse

Gift med: Fritidshjemsleder Ellen Margrethe Jacobsen 28 juni 1980 i Slagelse. Ellen har 2 ældre børn Tina og Jesper. Jesper heder Kenborg og er gift med Pia. De har to piger Maria, som er født ca. 2003 og Anna Oliver. Tina hedder også Kenborg.
Ellen er født 23. maj 1946. Hendes forældre er Poul Jacobsen og Tove Viola Jensen.

Jens: Realeksamen - Udlært på Høng Stolefabrik - Møbelarkitekt Reska og HS. Jens har ydet et stort bidrag til denne slægtstavle.

 

Jens stiftede i 1965  Beatgruppen The Street Sweepers som spillede sammen i ca. 4 år. Steen Jonshøj (Sigurds søn) var også medlem af gruppen.
Efter endt skolegang og uddannelse som snedker på Høng Stolefabrik og Søborg Møbelfabrik søgte Jens optagelse på Kunsthåndværkerskolens Møbellinje hvorfra han dimitterede i 1978 med et større kirkeprojekt i Næstved. Derefter blev Jens ansat i Reska med ansvar for indretningsopgaver i mange lande. Senere blev Jens ansat i familieforetagendet Høng Stolefabrik med ansvaret for produktudvikling i en årrække. Siden 1994 har Jens været tilknyttet et værksted for psykisk udviklingshæmmede, hvor han i mange år har haft ansvar for træværkstederne.

 
År 1994                       År 2008