STRANDGÅRDEN
HUSBJERGGÅRD OG TÅRNHØJGÅRD

DALBY STRAND - MULLERUP - KIRKE STILLINGE

NYT
2015
På nuværende tidspunkt har jeg indlagt data om 1774 personer på MyHeritage. Siden består af to træer "Strandgården", som er min mors slægt med 366 personer og træet "Blomhøj", som er min fars slægt med 1408 personer. Min fars slægt stammer fra Tårnhøjgård. Der er nu 87 medlemmer af vores slægtstræ. Er du i familie eller tilknyttet familien, så er du velkommen som medlem. Send mig en mail eller en SMS, og jeg sender dig en invitation.
I 2015 vil jeg forsætte med at indskrive data til den ældre del af slægten født før 1960. Oplysningerne henter jeg fra kirkebøgerne, folketællingerne og mange andre steder. Håber også på hjælp fra min slægt, især når det gælder gamle familiebilleder. I 2016 har jeg planlagt en ny gennemgang af den yngre del af slægten født efter 1960. Her henter jeg data og billeder fra Google, Twitter, Linkedin, Facebook, Instagram og meget mere fra internettet. Men de bedste nyheder kommer ofte fra mine mange medlemmer, som jeg har inviteret til MyHeritage. Det er jeg meget taknemmelig for og håber på forsat godt samarbejde i årene fremover :-) .

Jeg søger billedmateriale og oplysninger om slægten før og efter Nicoline og Hans Rasmussen, Strandgården.
Billeder med mere fra mine oldeforælder Niels Peder Hansen, Husbjerggård og Mette Hansen, Tårnhøjgård, har også min interesse. 

Juni 2011 begyndte jeg en familieside med Family Tree Builder / MyHeritage.
 Skriv til mig på hans@blomhoej.dk og jeg vil sende dig en invitation til vores slægtstræ.

NYT
2015

Strandgaarden 1926

Tårnhøjgård 2010 - ca. 1860

TOP